به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه ازش ارومیه، حجت الاسلام اصغر جلالی امروز در خطبههای نماز جمعه چهاربرج که در مسجد جامع این شهر برگزار شد، اظهار داشت: انتخابات پیش رو از روزهای اول سال مورد توجه رهبر حکیم انقلاب اسلامی قرار گرفت و ایشان دیدگاههای خود را در مناسبتهای گوناگون مطرح کردهاند.
وی ادامه داد: چهار راهبرد مشارکت بالا، رقابت، سلامت و امنیت انتخابات باید مورد توجه همگان خصوصاً نهادهای ناظر، مجری و آحاد نخبگان و عموم مردم قرار گیرد و تمام اقدامات در همین راستا باید سامان یابد و در بین چهار راهبرد اعلام شده توسط مقام معظم رهبری، به نظر میرسد «مشارکت بالا» و «رقابتی بودن» از اهمیت ویژهای برخوردار است.
امام جمعه چهاربرج افزود: در انتخابات ایران، امنیت و سلامت در نصاب بالایی بوده و لذا آنچه مهم است موضوع جهاد همگانی برای تحقق انتخابات با مشارکت بالا و رقابتی است و چهار راهبرد عنوان شده توسط مقام معظم رهبری قطعاً منجر به انتخاباتی میشود که مظهر قوت ملی و پیشران کشور برای تحقق کاملتر "ایران قوی" است.
وی خاطرنشان کرد: سهم انتخابات پرشور در بازدارندگی نرم و اقتدار نظام و کشور بیبدیل است و با هیچ ابزار دفاعی دیگر قابلمقایسه نیست و دشمن با نا امیدی از آشوب سازی و تنش افزایی در جامعه بر روی کاهش مشارکت مردم تمرکز کرده است.
حجت الاسلام جلالی تأکید کرد: آتش تهیه توپخانه دشمن و بمباران تبلیغاتیاش برای حمله به اعتماد و انگیزه مردم و بدبینسازی جامعه بهنظام و آینده کشور تشدید شده و باید مراقب توطئهها و فتنههای دشمنان باشیم.
وی تصریح کرد: تمام تلاشها باید حول محور افزایش بیداری و هوشیاری و انگیزه و ایمان و امید شکل بگیرد و از هرگونه کلام و بیان و اقدامی که به این محورها آسیب بزند باید خودداری شود.
وی اضافه کرد: نوع تربیت حضرت امالبنین(س) تربیت حماسی بود که هدف آن ساخت انسانی است که بتواند باتکیهبر عناصر و شاخصههای حماسه مانند حقشناسی، حقطلبی، عدالتخواهی و ظلمستیزی، با نابرابریها، ناملایمات و زیادهخواهیها مبارزه کرده و فضایل و ارزشهای الهی و انسانی را در سطح جامعه گسترش دهد.
امام جمعه چهاربرج اظهار کرد: تربیت حماسی، بر فطرت الهی انسان و بر فضایل فطری استوار بوده و به نحو تام و تمام در دین الهی تبیین شده و بیشک میتوان قله این نوع تربیت و انسانسازی را در وجود و شخصیت عظیمالشأن حضرت عباس(ع) مشاهده کرد.
وی خاطرنشان کرد: دوران ظهور به دلاور مردانی مانند ابوالفضلالعباس (ع) نیاز داشته و دوران غیبت باید به دنبال تربیت چنین شخصیتهایی بود، زندگی در عصر غیبت اگر با انتظار پویا و ثبات قدم همراه باشد، حماسه است و اگر کسانی به اصلاح جامعه و زمینهسازی برای ظهور موعود بپردازند، از حماسهسازان تاریخ خواهند بود.
حجت الاسلام جلالی با اشاره به اینکه حیات مهدی باورانه و مهدی یاورانه، مبتنی بر تربیت مهدوی، تربیتی از جنس تربیت حماسی است، گفت: همه انبیا طاغوت ستیز بودهاند و حضرت مسیح(ع) یکی از انبیای الهی است که همیشه در حال مبارزه با طاغوت زمان خود بود.
انتهای خبر. /